Olin siis tyttären luona ja vauveli oli yhtä positiivinen kuin aina räkäisestä olostaan huolimatta. Tyttärelläkin on räkätauti, vein hänelle Finrexiniä. Huomenna eivät mene lauantaiaamun vauvauintiin räkätaudin takia. Otin vauvelista ainakin kaksikymmentä valokuvaa. Mutta kun jätin kameran tyttärelle, en ole vielä laittanut niitä koneelle.

Voi että melkein jo rakastan digitaalista kameraani. Maanantaina opettelimme Adobe Photoshop Elements-ohjelmalla kuvan käsittelyä tai oikeastaan ope vasta näytti, mitä voi tehdä ja ensi maanantaina yritetään itse. Kuvaaminen on saanut aivan uusia ulottuvuuksia.... minusta on todella ihanaa se, että kuvat saa heti käyttöön.

Kun menin sinne flunssaiselle tyttärelleni, houkuttelin hänet mukaani ostoskeskukseen Tarjan vaalitilaisuuteen. Tai eihän siellä Tarjaa ollut, muita päätä pitempi Heinäluoma oli ja paljon näkötuttuja, mm. pitkä Saara Karhu ja punapäinen Pia Viitanen ja muita henk.koht. tutumpia. Sain Tarjan kissakortin ja oranssin tarran rinnuksiini. Ent. venekaveri taputteli ja taputteli tarraa rintaani ja sanoi, että eihän kerrota miehellesi....

Ostoskeskuksen aulassa on Alko. Olin ajatellut käydä hakemassa samalla reissulla valkkaripullon, mutta kun alkoholikielteinen mieheni oli samassa aulassa, meinasin jättää moiset syntiset ajatukset mielestäni ja juoda illalla vain teetä. Tytär tarjosi yhteistyötä: hän menee jututtamaan isäänsä ja minä haen kaksi valkkaria, toisen hänelle ja toisen itselleni. Niin sitten tehtiin.

Tässä nyt sitten siemailen parvekekylmää valkkaria ja bloggailen, ihanaa on olla tällainen salainen ystäväpiiri......

Kolahdus! Kissa. Kukkapurkki telkkarin takana lattialla. Nyt pitää mennä siivoamaan mullat.

Ihanaa perjantaita ystäväni!