Kuntosalisession jälkeen nysseilin Vanhalle Kirjastotalolle palaveeramaan Mäkelän kabinettiin. Menin uteliaana kuuntelemaan suunnitelmia mielenkiintoisesta poikkitaiteellisesta tanssi/näytelmästä. Tämä oli ensimmäinen palaveri. Kun menin sinne, en ollut ollenkaan vakuuttunut, että haluan olla mukana -kunhan menin katsomaan. Muutaman hetken jälkeen huomasin sitoutuneeni. Kaksi kertaa viikossa olevat harkat alkavat 6.3.

Tytär tuli vauvelin kanssa hakemaan minut keskustasta Saabilla ja autoiltiin City-Marketiin ostoksille. Tytär oli saanut tänään lapsilisärahat ja siinä ostoskärryä työntäessään huokaili koko ajan: "kaikki rahat menee".  Eikä hän kuitenkaan ostanut kuin tarpeellista:  ruokaa, vaippoja yms. Olin päättänyt jo kauppaan mennessäni, että maksan laskun - en kuitenkaan sanonut sitä ennenkuin kassalle mennessä.

Poika tuli Sittarille kesä-Golfilla, kun lupasin ostaa hänelle kengät samalla reissulla. Kengät  maksoivat vain 20. Tytär ja vauveli lähtivät Saabilla kotiin ja me Pojan kanssa Golfilla hakemaan rautatieasemalta Isoa Poikaa kyytiin, kun olin luvannut viedä hänet lentoasemalle. Sittarista olin ostanut Ison Pojan pojalle tuliaisia - hän kun oli menossa Poikaansa tapaamaan hiihtolomallaan. Ostin jonkun sellaisen koottavan Lego-hepun, joka oli lieriössä sekä bokserit 130 sm. Enkä oikeastaan tiedä, ovatko ne 8-vuotiaalle sopivat. Tyttären kanssa mietittiin, että parempi vähän isot kuin liian pienet.

Vasta kortin saanut Poika oli kuskina, kun vietiin Iso Poika lentoasemalle. Iso Poika jäi kahvien jälkeen asemahalliin ja me Pojan kanssa läksimme Giganttiin ostamaan tietokoneen näyttöä. Ent. näyttö hajosi. Nettiriippuvainen tarvitsee näytön eihän muuten hänen tarkoituksensa toteudu. Ajomatkalla Poika puhui, että hänen tekisi mieli Ammattikorkeakouluun. Olin lievästi sanottuna hämmästynyt.... Keskusteltiin siitä pitkäänkin, mutta en nyt jaksa kaikkea kertoa.

Hankittiin näyttö, ostin myös KAMERAN JALAN.. en tiedä onko hyvä, mutta maksoi vain 30 kun näyttö maksoi 369..... Olen laskenut, että jos en osta jokaviikkoista viinipulloani, säästän vuodessa 5x4x52 = reilut 1.000 eur. Joten pystyn tämän päivän kustannukset korvaamaan pidättäytymällä viinin ostosta.