Nukuin koko yön ensi kerran viikkoon, seitsemän tuntia putkeen. Ihana herätä aamulla, vaikka unta olisi vielä jatkunutkin. Flunssa on hellittänyt otettaan, mutta edelleen päänsärky jäynää, ääni on heikko ja kellarista. Otin Finrexiniä ja aion ottaa sitä vielä lisääkin päivän mittaan. Tämä päivähän on vielä sairaslomaa. Kuntosalille en mennyt. Sänkyyn en voi palata, kun on nää jättipaplarit päässä. Puolen päivän jälkeen lähden näytösvalmisteluihin.

Illalla vielä tarkistelin tribal-vaatteita: onneksi sen tein, koska piti vaihtaa yksi kuminauha ja ottaa ylimääräinen kangas yhdestä hameesta pois. Kiinnitin Kalevala-korun yläosan alaosaan. Koru roikkuu nyt hienosti navan päällä ja sitten siitä vielä roikkuu ketjut kumpaankin suuntaan. Ei ole enää ollenkaan niin alaston olo. Muitakin koruja sovittelin. Aamulla laitoin Nefer-korut korviin, etteivät unohdu. Voi olla, että ne ovat liian pienet meidän tanssiin ja joudun ne vaihtamaan. Nämä on Eevalta.

Olen joka aamu ja ilta sivellyt vatsaani selluliittivoiteella noin kolmen viikon ajan: kahdessa kuukaudessa pitäisi näkyä tulokset. Vielä on selluliittia, ainoastaan nostamalla rintakehän tarpeeksi ylös, saa sellulliitit ikään kuin näkymättömiksi, mutta selkään tulee "tissit". Voi, voi tätä naisen kroppaa. Pitäisi vaan hyväksyä itsensä läskeineen päivineen..... jos nyt joku näkisi minut, sanoisi, että niin mitkä läskit. Ainakin Eeva tulee tänne kommentoimaan selluliitista ja läskeistä.

Kaikki on suhteellista..... en minä itse asiassa kärsi mistään läskeistä, mutta lievästi järkytyin, kun huomasin, että mulla on vatsassa selluliittia - milloin se siihen on tullut???