Vaikka tänään on ihan tavanomainen arkipäivä, olen elänyt kuin sunnuntaita tai vähintään lauantaita. En itse asiassa ole vielä edes pukeutunut. Sain inspiraation ja aloin työstää sunnuntaiseen kirjoittajatapaamiseemme tekstiä. Inspiraatio oli sitä, että kokosin vanhoista blogikirjoituksistani vähän uudenlaisen koosteen.

Minua on koko ajan ahdistanut se, että pitäisi kirjoittaa jotain uutta. Tietenkin niin on, mutta tein nyt tällaisen eikä tämä ole mikään novelli, vaan elävää elämää. Novellistiseen tekstiin meidän tietysti tulisi pyrkiä. Vien tämän, jos en kummempaa keksi. Tätä olen työstänyt monta tuntia. Muutaman lauseen sinne lisäsin ja pitkiä kappaleitakin poistin.

Kopioin blogitekstit koneelleni ja se kävi ihan sujauksessa. Piti vain muistaa muuttaa web-sivu tekstitiedosto-muotoon tallennettaessa. Joskus aikaisemmin mietiskelin, miten saisin kirjoitukset talteen, silloin Susu kommentoi, että ne voi kopioida ihan helposti. Ja niinhän se todellakin kävi. Wordissä niitä sitten muokkasin. Olen ahkerasti kirjoitellut marraskuusta lähtien ja olisihan se ollut ikävää, jos niitä satoja tekstejä ei olisi mihinkään voinut käyttää.

Tänään en siis ole siivonnut. Siivous on odottamassa päivää parempaa. Mies lähti veneelle etsimään relettä. Sitä on nyt viikko pähkäilty eikä selvyyttä ole tullut. Insinööri-veljeni menee tänään mukaan  - ehkä he yhdessä löytävät kadonneen releen. Ohjekirjan mukaan nimittäin releessä on vika, kun hehku ei toimi. Pitäisi saada vene kuntoon, että pääsisi nauttimaan pian alkavista helteistä järvelle.