Auto on korjattu. 155 euroa kirvelee kyllä vieläkin, mutta jospa se vanha ajopeli menisi nyt katsastuksesta läpi. Starttimoottori vaihdettiin, se oli kallein korjaus. Kuitenkin, kun eilen ajelin autolla, niin en minä suurta eroa käynnistämisessä huomannut. Onkohan uusi starttimoottori kunnollinen?? Vähän kismittää. Täytyy tarkkailla tilannetta.

Lauantainen kenraaliharjoitus meni tribalin osalta ihan pieleen. Epäonnistuimme omasta mielestämme. Onneksi meillä on tänään ja torstaina vielä harjoitukset. Tanssi on improvisaatiota. Emme saaneet oikeata fiilinkiä aikaan, ryhmätunnetta. Näyttämö tuntui isolta, ajauduimme koko ajan pimentoon ja liian kauaksi toisistamme. Viestintä ei toiminut yms. Onneksi esitys on videoitu, joten voimme sen katsoa tänään.
Kenraaliharjoitusten ohjaajalta tuli kuitenkin viesti, että esityksemme oli raikas ja musiikki ihanaa. Meillä on siis onnistumisen mahdollisuus.

Ne kaksi muuta tanssia, joissa olen mukana menivät paljon paremmin.

Kahden kepin tanssissa olimme liian takana ja näyttämön toisessa reunassa, mutta muuten se meni hyvin. Harjoittelen tätä vielä keskiviikkona itsekseni. Kahden kepin käyttö yhtä aikaa on aika haastavaa,

Triossa tanssittava meni ihan yess. Siinä meillä on vähän näytelmällisyyttä mukana. Ainoa joka itseä askarruttaa on se, miten viestimme yleisölle tunnetilamme. Meneekö se perille? Siitäkin kuului yksi rohkaiseva katsojakommentti: me kaksi, jotka varsinaisesti näyttelemme, olimme hauskoja - koen, että olemme onnistuneet.