Kuivaksiopetteluhousut eivät oikein onnistuneet. Tästä tuli harjoittelukappale. Ensinnäkin: en luottanut kaavoihin vaan lisäilin sinne ja tänne ja liian suurethan niistä tuli! Esim. jalkojen välissä on ihan liikaa kangasta. Jalkojen aukot ovat myös liian suuret, kun kunnollinen kuminauha riitti vain vyötärölle.

Napero pisti ne kuitenkin päälleen ja käytiin kaupassakin (näiden päällä oli tietysti päällyshousut). Sitten kotona tuli pisu housuihin ja kaikki tuli läpi - ne eivät siis myöskään pitäneet. Olisi pitänyt uskoa ohjetta, jossa sanottiin, että nelinkertainen vettä pitävä kerros pitäisi olla haarovälissä. Minä laitoin kaksinkertaisen eikä kumpikaan kangas ollut oikein veden pitävä.

Tein housujen päällisen tavallisesta Disney-kuvioisesta puuvillakankaasta ja sisäosan collegekankaasta. "Pisulappu" on fleecestä ja collegekankaasta.  Takapuolen päälle aplikoin Samu Sirkan.

Tänään kävin ostamassa kunnollista kuminauhaa ja myyjä suositteli myös flanellia, jota näissä housuissa käytetään - ostin sitäkin. 
Ja tässä kuvia:

673401.jpg673402.jpg