Opetukset ovat tällä viikolla jo täydessä mitassaan. Vielä ei ole selvää, toteutuvatko kaikki suunnitellut ryhmäni. Joissakin on vähänlaisesti opiskelijoita, mutta kun tuntien alkaessa voi vielä ilmoittautua, niin todellisuus selviää vasta myöhemmin. Syksyn opetusten alku opistoissa on tuntiopettajalle aina pieni stressin paikka: onko minulla töitä tänä syksynä ja tänä talvena. Toistaiseksi olen saanut huoletta jatkaa. Nyt on tullut kaupunkiin itämaisen tanssin tarjontaa muidenkin kuin opistojen toimesta. Katsotaan, kuinka paljon se verottaa opistojen opetukseen osallistumista.

Omien harrastusten osalta venäjänkielen kurssi oli eilen jo toista kertaa. Kotona varmaan pitäisi vähän paneutua kirjaimiin, jotka nyt ovat opettelun kohteena. Ehkä alan kuljettaa papereita mukana linja-autossa. Kotona en oikein ennätä paneutua näihin. Kun opiskelin arabiankieltä, en tehnyt kotona mitään ja oppiminen oli vähän siinä ja siinä.... venäjänkielen oppimiseen motivaatio on suurempi.

Eilen alkoi digikuvauksen kurssi. Se onkin kerrallaan 2 ½ tuntia. Vaikka olen kuvannut paljon, niin eihän lisäoppi ojaan kaada. Toivonkin tältä kurssilta uusia vinkkejä omaan kuvaamiseen ja myös sitä arkistointi apua.

Tänään alkaa oman suvun tarina -kurssi. Siitä ei vielä sen enempää.