"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Tekosyy ja Maijamuru ja Celia haastoivat minut ylläolevaan meemiin.

Yleensä bloggaan kotona, hyvin harvoin jossain muualla.
Kun käännyn ikkunaan, joka on selkäni takana, näen harmaan taivaan. Lähinnä olevan keltaisen koivun lehtiä riepottelee syystuuli. Taaempana mäntyjen vihreyden keskellä on iloisia keltaisia puiden latvuksia.

Kamera on edelleen tyttärellä lainassa, hän kun odottaa koko ajan synnytykseen lähtöä ja haluaa, että kamera on silloin mukana.
Olen ollut tyttären luona viime aikoina yötä, että on 2,5-vuotiaalla hoitaja, jos lähtö tulee yöllä. Oireita on ollut jo monta viikkoa kuten täällä blogissa aina välillä olen kirjoitellut.
Eilisiltana kun pyöräilin tyttären luokse, täysi kuu mollotti taivaalla - niin ja sitä kameraa ei ollut.
Haluan osallistua meemiin ja päätinkin laittaa pari vanhaa kuvaa.
Kuutamokuva on viime heinäkuulta - kuu oli eilen juuri tällainen.
Vaahteralehtikuva on myös viime vuodelta. Tällaisia nämä samat vaahterat olivat eilenkin päivällä, kun aurinko paistoi. Ne olivat eilisiltaisen pyöräreittini varrella, mutta pimeässä värit eivät niin loista.

933319.jpg

228504.jpg

Jos sopii, niin jätän avoimeksi haasteen. En oikein ennätä paneutua, kuka on jo vastannut. Olen törmännyt kuitenkin useammassa blogissa valmiisiin vastauksiin. Minä kyllä vierailen blogeissanne, vaikka en ennätä aina kommentoida.... :)