Vene on pressutettu. Sukuni tarina- kirjoituskin tuli eilen tehtyä. Se on jätetty nyt opelle. Lauantaina kokoontuu toinen kirjoittaja-lukija piiri ja siihen olisi kirjoitettava "Kun minä synnyin". En ole vielä kirjoittanut. Lukutehtävän tein jo kesällä.

Aamulla kun olin vienyt 2,5-vuotiaan päiväkotiin, menin kaverilleni ja hänen miehelleen opettamaan Jägermarsch-senioritanssin kuviot. He kun ovat menossa jonnekin synttäreille ja haluavat siellä tanssittaa porukoita sen tahtiin. Meillä oli ihan hauska aamutuokio, hikikin tuli tanssin pyörteissä. Hauskoja ovat nuo senioritanssit. Kouluttauduin syksyn alussa senioritanssien ohjaajaksi... ettei vain työt lopu kesken.

Pikkuisimman kastepäivä on sovittu: 10.11. Se on ison pojan syntymäpäivä - hän täyttää 40! Ja on oikeasti iso: ehkä jotain 194..
Se on myös vaarin ja mummon (siis meidän) hääpäivä - monesko???

Kastemekko, jota ei ole käytetty kahteenkymmeneen vuoteen, löytyi kaapin periltä. Huokaisin helpotuksesta, että löysin sen. Minulla ei ollut mitään muistikuvaa, mihin olin sen 20 vuotta sitten laittanut. Samassa kastemekossa on kastettu minut, joten se on aika vanha.