Se, ettei autoveroa peritä seisonta-ajalta, onkin ollut voimassa jo marraskuun alusta. Vähänkö harmittaa, etten paremmin ottanut selvää asioista. Vaikka eihän tätä tapaturmaa voinut tietää ennakkoon. Olisin  voinut jättää katsastuksenkin väliin ja laittaa Golfin seisontaan jo aikaisemmin. Auton nimittäin voi katsastuttaa siinä yhteydessä, kun sen ottaa uudelleen käyttöön. Toisaalta hyvä minun oli saada selville, missä kunnossa auto yleensä on. Meneekö romuttamoon vai myyntiin vai pidänkö sen edelleen itselläni.

Joka tapauksessa nyt auto on seisonnassa ja kun sen otan joskus käyttöön, niin onhan se valmiiksi katsastettu. Eihän se ilmaista ollut. 10,20 € maksoi liikenteestä poisto ja 10,20 € maksaa auton uudelleen käyttöönotto. Ajoneuvohallintokeskuksen sivulla on laskuri, jolla voi laskea, kannattaako auton väliaikainen liikenteestä poisto tehdä.

Tapasin viime viikolla tuossa kylillä paikallisen liikuntakoulun vetäjän ja keskustelin hänen kanssaan tästä mun tapaturmasta. Mullahan on nyt menossa jalan kuntoutus - omatoimisesti kylläkin. Hän lupasi tsekata mun toimintakyvyn, jos tulen hänen vetämälleen kuntosalivuorolle. Tänä aamuna menin siis kuntosalille. Enimmäkseen kuntoutus tietysti kohdistui ylä- ja keskivartaloon kuten halusinkin, mutta tein myös joitakin jalkalaitteita kevyellä versiolla.

Kylläpä se virkisti. Tärkein pointsi oli se, että tuli liikuntaa. Mutta koin sen myös henkisesti vireyttävänä. Olen ollut matalapaineessa muutaman viikon ajan enkä meinaa päästä täältä ylös ollenkaan. Nyt tuntui jo paremmalta. Tapasin yhden monivuotisen ystävänikin siellä. Oli kiva jutella hänenkin kanssaan pitkästä aikaa, kun hiljakseen kävelimme sieltä kotiin.