Mykkäkoulua ja muuta mielenosoitusta.

Maanantaina sanoin miehelle, että Golf pitäisi käyttää katsastuksessa. Sehän ei tietenkään mene läpi ilman korjauksia, mutta kun tietäisi edes, mitä pitää korjata ja jos on ruosteessa, korjautanko ollenkaan... Mies sanoi, että hän ei ainakaan vie. Tiistaina tuli pakkanen ja nyt on lunta, Golfissa on kesärenkaat, minä olen sairaslomalla. Maanantaina luvattiin lämpenevää.

Tiistaina pyysin hakemaan Lontoon Rae -Fazerin suklaata. Hän toi kaksi pussia Lontoon rakeita.

Keskiviikkona sanoin, että pitäisi palauttaa kirja kirjastoon. Mies sanoi, että vie itse! Vastasin, että mulla on toisen sairaslomaviikon eka päivä enkä lähde kävelemään.

Torstaina pyysin, että mies kävisi ruokakaupassa. Hän sai hirveän hepulin, hänellä on kuulemma niin paljon hommia (hän on eläkeläinen). Soitin tyttärelle, tytär kävi kahden pienen lapsensa kanssa kaupassa ja toi ruoat.

Perjantaina eli tänään alikersantti tuli lomille. Poika soitti musiikkia huoneessaan. Mies alkoi melkein riehua minulle, että kauheeta mikä meteli, ei täällä voi elää. En puhua pukahtanut - miksei sano itse pojalle! Puhisi ja puhkui tuossa ja meni ulos. En sanonut peräänsä, että tuo kahvia tullessasi. Aamuksi ei ole muuta kuin suklaakahvia.