Täysin käsittämätöntä, että 24 vuotta naapurit ja hirviön vaimo ovat olleet onnellisen tietämättömiä pikkukaupungissa asuneesta hirviöstä. Se tässä Itävallasta tulleessa uutisessa on hämmästyttävintä. Kellariin on kuitenkin rakennettu asumus - eikö kukaan koskaan ole ihmetellyt sen rakentamista, edes vaimo, joka uutisen mukaan ei ole siitä tiennyt. Vai onko sittenkin.... 
Mitä  tämän isän ja isoisän päässä oikein on liikkunut. 73-vuotias hirviö on ollut 49-vuotias vangitessaan tyttärensä, jota hän on alkanut ahdistella seksuaalisesti 7 vuotta aikaisemmin, kun tyttö on ollut 11-vuotias. Hän on tehnyt tyttärelleen seitsemän lasta. Missä olosuhteissa ja miten he ovat syntyneet. Onhan synnytyksessä täytynyt olla joku avustaja. Vaimoko?
Tämä koko uutinen on niin kauhea, ettei sitä oikein voi tajuta. Jotain palasia tästä on pakko puuttua.

Miten minun äitini olisi tähän uutiseen suhtautunut. Hän kun luki jo 50- ja 60-luvulla kaikki raiskaus- ja naisiin kohdistuneet väkivalta uutiset keittiön pöydän ääressä meille tyttärille. Hänen lauseensa:"Tuollaiset miehet pitäisi ripustaa munistaan puuhun", on painunut muistin sopukoihin.