Eilen olin aika ahkera. Jatkoin parvekkeen tyhjennystä, pesin kaksi mattoa ja silitin edellisenä päivänä pestyä pyykkiä monta tuntia. Lisäksi siivosin tietokonetta, siirsin viime vuoden kuvat cd:eille ja tyhjensin kuvakansiot. Mitähän tänään tekisin? Ajattelin pestä parvekeikkunat, mutta se vaatisi vähän lisää raivausta, joten siitä olisi jatkettava.

Kirjallisia töitäkin olisi. Aamulla sain tehtyä ekan tämän kesän työttömyyskorvaushakemuksen. Harmittavasti pari palkkatodistusta puuttuu. Lähetän kuitenkin hakemuksen ja täydennän sitä myöhemmin. Pitäisi siis viedä hakemus postiin. Samalla ajattelin poiketa silmälasiliikkeeseen. Vanhat lasini eivät oikein enää ole toimivat. Tai siis lasit ovat, mutta näkö on taas muuttunut ja pitäisi saada uudet arvot. Samalla tietysti pitää ostaa uudet kehykset... :)

Yksi korerografia pitää kirjoittaa. Olen luvannut jo monta kertaa tanssikavereille, nyt en voi enää lykätä sitä, sunnuntaina on harjoitukset. En kerta kaikkiaan viitsi mennä harjoituksiin ja sanoa, etten ole vieläkään sitä kirjoittanut.

Yhdeksi kesäillaksi ja yöksi olen varannut lapsuudenaikaisille ystäville meidän kotipaikkamme rantasaunan. Kutsut pitäisi lähettää. Sähköpostiosoitteita oli niin vähän, että kirjeitä pitäisi laittaa menemään noin 30. Kokoonnuimme edellisen kerran kolme vuotta sitten. Pienimuotoisempi rantasaunailta meillä oli toissa kesänä, kävimme silloin tsekkaamassa, miten vanha sauna toimii. Ihana siellä oli iltaa viettää ja nyt on siis uusi illanvietto tulossa.