SusuPetal  heitti haasteen. Se on niin harvinainen tapaus, että siihenhän pitää vastata. Kuten tunnettua SusuPetal ei liiemmin osallistu erilaisiin meemeihin. Lastu oli heittänyt Blogistaniaan haasteen, johon mm oli vastannut ja SusuPetalkin oli haasteen napannut.

Ja sitten se haaste:  Mikä on blogisi kymmenes kirjoitus? Mitä ajatuksia se herättää sinussa/sinusta?

Aloitin blogin 7.11.2005. Tarkoitukseni oli pitää Nettipäiväkirjaa. Olin kuullut blogeista, lukenut joitain lehtijuttuja. Kaverini Helena oli pitänyt Nettipäiväkirjaa ja hän neuvoi minua, miten sen saa tehtyä. Monenlaista säätöä olisin blogiin halunnut, vaan en osannut. Vähitellen alkoi tulla tuttujakin (mm SusuPetal), jotka antoivat lisäohjeita.

Aluksi kirjoitin vain itselleni. Ja aika henkilökohtaisiakin juttuja. Pohdin naisen asemaa ja asioita, jotka aiheuttivat ahdistusta sen hetkisessä elämän tilanteessa. Kun tätä haastetta varten luin äsken alkuajan juttuja, niin se ahdistus tarttui minuun uudelleen :(  huh. Kun luin niitä pitemmälle, koin uteliaisuutta: tuollaistakin oli silloin ja tuollaista oli Pantterilla. Kun sitten SusuPetalin kehoituksesta liityin Blogilistalle, aloin kirjoittaa peitellymmin.

Aluksi blogissani ei ollut valokuvia. Hankin digikameran jouluna 2005 ja vähitellen Pantterin blogi on muuttunut enemmänkin kuvablogiksi kuin päiväkirjaksi. Viimeiset Tanssit -blogissani kirjoittelen päiväkirjaa harvakseltaan.

Alkuajan bloggaaminen perustui enemmän keskusteluihin kuin nykyään. Nyt vain laitetaan valokuvia ja kommentoidaan niitä - tai ehkä jossain tahoilla keskustellaankin. Itse olen siirtynyt tähän kuvapuolelle.

Aloitin kirjoittamisella, jottei joskus hankittu harrastus kuivuisi kasaan. Nyt eläkkeelle päästyäni olen mennyt uudelleen kirjoitusryhmään ja käytän sitä kanavaa tekstien luomiseen. Ehkä se on vähän harmikin. Mutta toisaalta, ei minulla ole tällä hetkellä niin suurta tarvetta julkaista kirjoituksia kuin julkaista valokuvia, joista on kiva saada palautetta.

Haasteisiin sisältyy kai myös se, että se välitetään eteenpäin. Haastan seuraavat:  Nami-Hiiri, Inkivääri, Elegia, Kutuharju. Jos kiinnostuit vastaamaan, vaikka et ole haastettu, tee se kaikin mokomin. Nappaa haaste tästä.

Nyt tuli taas sellainen ongelma, jota en pysty ratkaisemaan. En käsitä miksi teksti jää näin pieneksi. Yritän muuttaa sitä, mutta kun ei vaan onnistu...... jotenkin tuo vanha kirjoitus sotkee... vai johtuuko se siitä, että päivitän toisella koneella.

Tässä on Tanssivan Harmaan Pantterin kymmenes postaus:

 

 

 

13.11.2005 - 22:02

Kirjoitan ihan siksi, että tulee joka päivä kirjoitettua kuten ekassa kirjoituksessani suunnittelin. Tällaisena työpäivänä reppu on aika tyhjä: neljä ryhmää á 1,5 h, treenit salilla 1,5 h. On siinä mummolla liikuntaa: kokonaisen työpäivän verran. Kotiin tultua maistuukin yleensä ruoka, enhän päivällä syö kuin pari palaa leipää.

Tänään on Isänpäivä. Poika nukkui iltapäivään, tytär oli käynyt vauvelinsa kanssa isää tervehtimässä. Täytin kakun, kun tulin kotiin. Kellarista löytyi vuoden 2002 mansikkahillopurkki. Kakun väliin hilloa ja päälle kermavaahtoa sekä nonparelleja. Melkoinen myrkkykakku diabeetikolle, jonka kolesterolit ovat koholla ja keskivartalo pullea.

Odottelen Idol-tuloksia ja käyn nukkumaan.