Kuinka on mahdollista, että kun on sanavarmistus päällä, tulee roskakommentteja.. niin oli tapahtunut kahden viikon aikana. Kaksi lähettäjää, jotka olivat kommentoineet noin 4-5 vanhaa kirjoitusta. Hohhoijaa - mihin sitä nyt enää voi luottaa, kun ei sanavarmistuskaan toimi.

Olen kahtena päivänä yrittänyt väsätä kirjoitustani huomiseen tapaamiseen. Kirjakin on vielä kesken. Lukutehtävänä on Riikka Pulkkisen Totta. Vaikuttavaa tekstiä, tykkään hänen tyylistään. Tosin olen ilmeisen väsyneenä lukenut kirjaa, koska en koko ajan pysy selvillä, kuka on kuka. Tänään jopa nukahdin kirjaa lukiessani. Tosin se ei ollut kirjan vika, vaan heräsin liian aikaisin. Oli päiväunien aika, kun heittäydyin sänkyyn pitkälleni lukemaan.

Kirjoitustehtävä oli vaikea. Aiheena Rakkaus. Aihe tuntui suorastaan mahdottomalta työstää. Lukutehtävä-kirjassa käsitellään rakkautta. Siitä ehkä sain vähän pontta kirjoittaa. Ja taas kerran kuten niin monta kertaa aiemminkin annoin kirjoittamiselle liian vähän aikaa. Mitään ei ole enää tehtävissä. Teksti on tulostettu. Aamulla lähden jo 7.50 bussilla junalle ja matkustan kirjallisiin puutarhajuhliin toiseen kaupunkiin.

Toivottavasti huomenna ei sada.

p.s. tosi hyvää musaa 99.90 kanavalla. Eric Clapton soitti juuri 60-luvun blues-biisinsä... Blues koskettaa minua. Jospa nyt nukahtaisin bluesin soidessa. Nyt tulee vielä lisääkin Claptonia. Ihanaa.