Eilen vein kesäauton katsastukseen. Eihän sitä hyväksytty. Eka ongelma tuli jo tiskillä: veroja oli maksamatta. Entisen omistajan t.s. tyttären miehen maksamatta jättämää veroa 20 Eur. Sen lupasin maksaa heti kotiin päästyä.

Vasemman puoleinen käsijarru ei toimi. Pakokaasut päin h....  ajoin katsastuksesta suoraan korjaamolle. Pahimmassa tapauksessa 1000 euron korjaus, ts. kannen tiivisteen vaihto, pelotteli korjaamon pomo. No jos näin on, se jätetään tekemättä ja auto joutaa romuttamoon.... johan se kesän palveli, kesäauto. Ensi tiistaina vien auton tutkittavaksi.

Poika käy autokoulua. Tai siis aloitti sen kesällä, keskeytti työharjoittelun alettua, sanoi taas tänään sitä jatkavansa. Poika on ollut kiinnostunut tästä kesäautosta, lupailin sitä hänelle, jos saa ajokortin. Hänpä olikin eilen kaveriltaan kysellyt auton korjausta. Kaveri käy ammattikoulussa autonasentaja linjaa. Voi olla, että pojat keksivät auton korjaukseen keinot, tämä kesäauto kun on aika kiinnostava. Katsotaan nyt ensin, mikä diagnoosi siihen tulee.