Kesän jälkeen en juurikaan ole ollut lastenlasten kanssa. Siihen on monta syytä - ei pelkästään omat menot ja esteet.

Nyt olen mummon tehtäviä hoitamassa. Tulin tänne tyttärelle jo keskiviikkona. Vein pojat torstaiaamuna päiväkotiin ja hain töiden jälkeen. Tänään vapaapäivänäni halusin olla poikien kanssa enkä vienyt heitä tarhaan. Huomenillalla tytär palaa matkoiltaan ja sunnuntaina klo 10-13 mulla on taas tunnit. Huomenna lauantaina pidän yhden tunnin kuntotanssiryhmän puolen päivän jälkeen. Lasten vaari tulee poikia siksi aikaa katsomaan.

Meillä on ollut ihan mukavaa. Pojat ovat aina niin kilttejä kanssani. Välillä olen käsitellyt tietokoneella kuviani. Aion teettää jonkunlaisen satsin paperikuviksi, kun niitä nyt tarjotaan monessa paikassa edullisesti. Vahinko vain, että albumitarjous meni sivu suun, kun en ollut ajoissa liikkeellä. Olisin teettänyt albumeitakin. 

Kuvien käsittely vie uskomattoman paljon aikaa kuten te kaikki tiedätte omasta kokemuksesta. Kirjoittelin alkukesästä, että alan teettää paperikuvia, koska nämä muut tallennusmuodot ovat niin epävarmoja. Ennen lomia käsittelin muutamia kymmeniä kuvia. Koneella on nytkin yli 4.000 kuvaa...