Tällainen suloisuus oli vieressäni linja-autossa. Onneksi Olympus-kamerani oli mukana.

Onko teillä ongelmia kuvagallerian kanssa? Minä jouduin poistamaan kuvia, että sain lisää tilaa. Galleriasta kuvani täyttävät tällä hetkellä 93 %. Kun aloin poistaa kuvia, täyttöaste oli 99 %. Vieläkin voisin poistaa vanhempia kuvia. Saahan sitä lisätilaakin tilata, jos haluaa.. Olen kyllä vähän ajatellut, että pitäisikö perustaa toinen blogi.

Kun aloitin, niin pääasiallinen tarkoitukseni oli kirjoittaa. Vähitellen blogini päivitykset ovat muuttuneet enimmäkseen valokuvapäivityksiksi ja varsinainen kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Pitäisikö siis perustaa toinen blogi joko valokuville tai kirjoituksille... en tiedä oikein. Useilla henkilöillä on näin.

Onhan minulla rinnakkaisblogikin, jossa kirjoitan vain tanssiasiaa ja pääasiassa vain opiskelijoille. Perustin myös yhden lisäblogin, kun elämässäni oli eräs iso asia, jonka halusin kirjalliseen päiväkirjan muotoon. Mutta kun sitten lopetin siihen kirjoittamisen, en ole enää löytänyt sitä blogia. En muista sen nimeäkään. Onkohan se jossain?