On jo kirjoitettava näytöksestä, joka oli viikko sitten sunnuntaina. Kenraalissa kaikki on vielä levällään, tämä toistuu vuosi vuodelta. Mutta myös se toistuu, että näytöksessä kaikki tsemppaavat ja loppujen lopuksi lähes jokaisella näytöksellä on onnellinen lopputulos. Floppeja ei 11 näytöksen joukossa ole varmaan yhtään.

Olin mukana pop-baladissa, perinteisessä baladissa, aleksandrialaistanssissa, nubialaistanssissa ja keppisaidissa. Omalta osaltani suurempia hämmenkejä tai kommelluksia ei sattunut. Valokuvia sain tänään. Ilmeet eivät ole aina hyvät eivätkä kädet, jalkojen asentokin on joskus ihan hassu. Valokuva on kuitenkin vain yksi hetki siitä kokonaisuudesta. Vaikka toisaalta valokuva ei myöskään valehtele. Kaikkea voisi siis parantaa...

Odotan mielenkiinnolla dvd:tä näytöksestä, koska kaikki 14 esitystä ovat saaneet positiivista ja innostunuttakin palautetta. Tanssijoita oli mukana 21 ja lisäksi näytelmän osuutta oli toteuttamassa kaksi muuta henkilöä. Ainoastaan ensimmäinen näytöksemme vuonna 1998 oli sellainen, jossa ei ollut tarinaa, kaikissa muissa on ollut jotain tarinan poikasta. Tällä kertaa kerrottiin miehestä, joka lähti hankkimaan vaimonsa määräyksestä yhtä ja toista tavaraa Välimerellisiin maihin.