"Vapaapäivä" tämäkin: Kännykkä soi herätystä 6.45, painelin torkkunappia kahdesti, kunnes tuli pakottava tarve vessaan. Puuro mikroon, kahvi tippumaan ja päivän tavaroita kokoamaan. Mikrokello kilahti, Saludo tuoksui ja päivän lehti oli tuore. 

Pakkasin esiintymisvaatteet olalla kannettavaan vaatepussiin, eväät ja kahvipullon toiseen kassiin ja lähdin 8.30 bussilla kaupunkiin. Työväenopiston juhlasalissa näytöksen läpimenoharjoitus kesti kolme tuntia. Omat tanssit menivät niin ja näin. Totesin, että estradiduon lantiovyötä on kiristettävä, se valuu alaspäin; sormelliset käsineet eivät toimi huivin kanssa, on siis tehtävä uudet käsineet.  Oman estradisoolon tanssin harjoitusvaatteissa ja se meni oikeastaan paremmin kuin aikaisemmin. ainakin paremmin kuin eka kerralla näyttämöllä, jolloin tossuja myöten kaikki tökki. Ryhmätanssissa minulle sattuu aina virheet samoissa kohdissa.... mutta ei se minua kauheasti haittaa. Ryhmäkin on niin íso, ettei pienet eroavaisuudet kiinnitä huomiota. Näyttämöharjoituksen jälkeen tulimme vielä salille harjoittelemaan loppukavalkadia.  Tulin kotiin klo 15.

Uuniperunoita, lihapullia, leipää ja paisti uuniin - kukin kerrallaan - ei kaikkia yhtä aikaa. Ja vielä isänpäivän täytekakun pohja. Tässä nyt istun ja odottelen väsymystä käydäkseni nukkumaan. Aamulla taas tunteja pitämään.... klo 10 alkaa ensimmäinen ryhmä. Lapset saavat täyttää kakun.