Perjantaina 13. päivä oli ryhmieni harjoitusnäytös. Mukana oli myös muutama kollegan ryhmä. Tämä oli kenraalin kenraali elikkä kenraaliharjoituksessahan esityksen on oltava jo esityskunnossa. Näin todellakin oli. Lähes kaikki ryhmät tsemppasivat lavalle ja ylittivät itsensä. Vain muutamassa tapauksessa tanssi on salilla mennyt paremmin. Yleisöä oli parisensataa ja ylistäviä kommentteja olen kuullut.

Näytöksestä tehtiin tallenne ja siitäkin voi kyllä hyvin todeta, että jokainen ryhmä on onnistunut esityksessään. Paitsi hymyt puuttuvat - ne olisi vielä loihdittava jostain.....

Huomenna on salilla kuuden tunnin harjoitukset, jossa kaikki ryhmät näkevät omat esityksensä dvd:ltä ja sen mukaan hiomme vielä tansseja ja kaivelemme sitä tanssin iloa mukaan.

Lauantaina on sitten iso ja pitkä itämaisen tanssin näytös. Ennen näytöstä on kenraaliharjoitukset, minunkin ryhmilläni kenraali alkaa klo 9. Illan näytöksessä esiintyjiä on kolmisensataa ja näytöksessä on kaksi väliaikaakin. Oikein mammuttinäytös, siis. Makeaa mahan täydeltä.....  ja katsojien istumalihakset kovilla.