Useissa blogeissa on kerrottu oman bloginimen syntytarina ja lopuksi on jatkettu meemiä avoimena, niin että jokainen halutessaan voi tarttua haasteeseen. Mm.Kutuharju Paju Kumina ja Susupetal ovat paljastaneet, mistä heidän bloginsa ovat nimensä saaneet.

Kun pian kaksi vuotta sitten jännittyneenä perustin blogiani, huomasin, että melkein ensimmäinen asia oli keksiä sille nimi. Ajattelin ensin jotain tanssimummoa tai sellaista, olenhan mummo ja tanssin. Blogini osoitteessa onkin tuollainen lyhenne, kun sellaisella varmaan kirjauduin sisään enkä ole sitä osannut enää muuttaa. Pian sisäänkirjautumisen jälkeen tuli mieleen, että en haluakaan heti paljastaa ikääni. Mummoushan tulee ihmiseen vasta iän myötä... no on tietysti turha kuvitella, etteikö fiksu bloggaaja heti huomaisi, että ei tässä osoitteessa mikään nuori tyttönen kirjoittele.

Harmaat pantterit ovat tietyn ikäisiä ihmisiä. Mistähän iästä se alkaa, en siihen voi vastata. Se on kolmas ikäkausi ihmisen elämässä tai jotain siihen suuntaan. Harmaat pantterit ovat aktiivisia ikäihmisiä. Minua kyllä hämmästyttää kuinka moni täällä Blogistaniassa ei ole tuota termiä kuullut. Toisaalta useat kirjoittajat eivät ole vielä likikään tuota ikää, joten eihän se ole voinut heitä kiinnostaakaan.

Jollain tavalla halusin ilmaista myös sen harvinaisuuden, mitä teen pääasiassa, ts. työkseni ja harrastuksekseni: tanssin.

Olen siis TANSSIVA HARMAA PANTTERI
Eikös olekin aika visuaalinen nimi!

Ja nyt meemi eteenpäin: kerro mistä sinä olet keksinyt bloginimesi!