Nyt on ihan pakko kirjoittaa näin aamusta pieni raportti eilisen purkauksen jälkeen. Tapahtuihan siinä vielä muutakin: Se meni oikeastaan niin, että heitin kupin lattiaan enkä seinään ja se oli teekuppi - aika iso juoma-astia. Ennen heittämistä sanoin kylmän rauhallisesti:"Nyt heitän kupin lattiaan." Aivan hämmästyin, kun sirpaleet lensivät joka puolelle korkeallekin. Taisin heittää aika lujaa. Keittiön pöydältä vielä tänä aamuna löysin sirpaleita. Sitten paiskasin keittiön liukuoven kiinni - mies oli keittiössä. Kissan juomakuppi jäi väliin, hajosi ja vedet olivat pitkin lattioita. Ja sitten aloin huutaa, ehkäpä asiattomuuksia. Mutta siis ei se ihan noin siisti purkaus ollut kun eilen kirjoitin. Nyt huomaan, että huusin liukuoven takaa (itsesuojeluvaistoako?)

Tänä aamuna on hyvin selkeä ja energinen olo. Olen saanut tehtyä näytöksen tanssijärjestys listan, joka eilen tuntui aivan mahdottomalta tehtävältä, koska samoja tanssijoita on niin monessa tanssissa ja pitäisi aina väliin saada vaatteiden vaihto mahdollisuus. Nyt siis sekin on tehty ja ilmeisesti se myös toimii. Esiintyjiä on jonkun verran yli 50.

Pääsisittepä katsomaan minun näytöstäni! Se ei maksa mitään: se on tavallaan harjoitusnäytös.... mutta yleisöä siellä on aina ollut ihan kivasti: 150-200. Järjestän sen nyt kolmannen kerran. Siitä parin viikon päästä on sitten isompi näytös, jonka yhdistys järjestää ja johon nämä minunkin ryhmäni menevät esiintymään. Oma näytökseni on tavallaan kenraaliharjoitus esiintyjille.