Pitkän avioliiton etuja: puhevälit säilyvät riehumisesta huolimatta. Mies kysyi kissalta: voi.voi säikähitkö, kun siruja lenteli... ja sanoi mulle: pitää välillä purkaa höyryjä ulos.

Tytär haluaisi kannettavan tietokoneen. Hän on siitä isälleen maininnut ja nyt tämä kantelee kirpputorilta tekemiään löytöjä tyttären kotiin, esim. ison Nokia-näytön, jolla ei tee yhtään mitään, kun ei ole konettakaan. Mies sanoi mulle, että hän kokoaa kaikista vanhoista koneen osista tyttärelle konetta. Tytär on vähän hermona tästä huolnepidosta, hän kun haluaisi kannettavan. Sitä paitsi mies ei todellakaan ole tietokone-ekspertti, hyvä kun saa sähköpostin auki. Katsotaan nyt, mitä tästä seuraa. Pysyttelen taustalla hiljaa.

Poika käy työharjoittelussa. Päivät alkavat jo klo 7, joten herättämis seremoniat alkavat jo tuntia aikaisemmin kuin kouluaikana. Kesäautolla hän menee töihin, vaikka juostenkin tai pyörällä sinne voisi mennä.  Minä ehdotin juoksemista, eikös se olisi hyvä keino kohentaa kuntoa ennen armeijaa.... 

Aamukahvit olen juonut ja lehden selannut. Tunnin kulutta lähden bussilla kaupunkiin ja tanssinäytelmän harjoituksiin. Siitä sitten jatkan Intian basaarin ja Ninjan kautta opistolle. Intian basaarista ja Ninjasta yritän etsiä tribal-tanssiin varusteita ja somisteita.

Kissa makoilee tyytyväisenä sohvan selkänojalla. Tassut on alla, häntä ympärillä ja silmät viiruina kiinni. Hän se osaa nauttia elämästä.