Vihdoinkin tietokone alkaa olla kasassa. Tutut, mukavat ohjelmat sisällään. Voi kuinka iloinen olinkaan, kun sain kuvankäsittelyohjelman (Adobe Photoshop 4) toimimaan ja tekstinkäsittelykin (Word 2003) näyttää toimivan. Vielä on testaamatta Excel, Power Point ja Front Page. Ts. kotisivujen päivityksiä en vielä ole kokeillut. Harmittaa myös, että olen tainnut unohtaa erään blogini sisäänkirjautumis tunnuksen ja salasanan. Ne varmaan pystyn selvittämään vaikka Tuomakselta.

Poismuuttaneen pojan huone on edelleen vaiheessa. Olen sentään saanut itseni sinne nukkumaan. Sielläpä onkin levolliset ja rauhalliset unet viileässä huoneessa, jossa ei aamuaurinko häikäise. Ikkunakin on pesty ja ikkunaverhot vaihdettu.

Poika on muuten alkanut veneilemään - ja se on ihan uutta. Kolmena iltana on jo käynyt ja tänäänkin menee. Se on kyllä hieno juttu, että veneelle tulee lisäkäyttöä. Se kun seisoo suuren osan kesästä satamassa, kun mies ei yksin tohdi järvelle ja minä olen kesäisin pitkiä aikoja Saimaalla.

Jääkaappikin hajosi. Uusi on kai pakko hankkia. On meillä tuollainen kaasu/sähkökäyttöinen parvekkeella ollut vuosikausia ja sitä nyt käytämme toistaiseksi. Ostamme jääkaappi/pakastimen kunhan pääsemme yhteisymmärrykseen, millainen hankitaan. Pakastinta meillä ei ole ollut viiteentoista vuoteen.