Täällä sitä istutaan saunaosastolla lämpimässä. Tämä ja vessa ovat nyt ainoat lämpimät paikat asunnossa. Remonttimiehet soittivat somasti ovikelloa kahdeksan maissa. Jo sitä ennen kuului porraskäytävästä kolinoita, joihin heräsin aika huonosti nukutun yön jälkeen. Nopeasti pojat kantoivat uudet ikkunat sisään ja purkivat kaikki vanhat pois. Jokainen ikkuna otettiin yhdellä kertaa pois, joten nyt ollaan kuin ulkoilmassa. He tekevät samalla kertaa koko kerroksen neljä asuntoa vaihe vaiheelta ja siirtyvät siis aina toiseen ja toiseen huoneistoon työvaiheen mukaan. esim. nyt ei kuulu olevan remonttimiehiä meillä, kun äsken vielä saha pörisi.

Kissa on ihmeissään. Yritin sulkea sen tänne saunaosastolle alkuvaiheessa, mutta se sai oven auki. Hyppäsi varmaan kahvan päälle, kun ei kukaan tullut avaamaan. Sitä minä tässä jännään, että pysyykö kissa asunnon puolella vai hyppääkö alas varmaan kuolemaan. Sinne on meiltä ainakin kolme kissaa hypännyt tai siis pudonnut. Jospa tämä olisi viksumpi. Ainakin se on vielä hengissä, kun tuli tuohon murojaan popsimaan.

En viitsi  lähteä mihinkään olemattomille asioille, koska kuitenkin ennen yhtätoista lähden jo töihin - siis tanssitöihin niinkuin 4-vuotias sanoo.

Kamerasta loppui akku. Jokohan ne ovat latautuneet, että saisin jatkaa kuvauksiani. Täytyyhän tämä harvinaisuus ikuistaa. Kolmekymmentä vuotta olivat edelliset ikkunat - hei, hei - en teitä kaipaa....