Tänään tuli pakollinen vapaapäivä tästä tyhjennys- ja siivoushommasta, kun tytär sai työkeikan. Olin luvannut, että jos keikkaa tulee, hoidan poikia.

Ensin olin aamulla poikien kanssa pihalla, kun tyttärellä oli menoa. Lähdin omaan kotiin, kun hän palasi. Puolen tunnin kuluttua tytär soitti, että puolentoista tunnin päästä alkaisi iltavuoro. Söin kotona ja lähdin takaisin.

Olimme poikien kanssa ensin ulkona, jatkoimme leikkejä sisällä, pojat söivät kolme kertaa ja kävivät suihkussa. Ihan hieno päivä. Aurinkoinenkin vielä - nythän on luvattu huonompia ilmoja.

Luonto tuoksuu, sireenit ja pihlajat ovat kukassa. Pääskyset kiitelevät kirkuen sinisellä taivaalla. Näimme poikien kanssa, kun rastaat ajoivat oravan pois pihalta. Orava yritti piiloutua puihin, mutta kaksi rastasta hyökkäili koko ajan sitä kohti. Lopulta kurre huomasi juosta toiselle pihalle, sinnekin vielä meni toinen rastaista perässä. Rastaan pojat ovat jo isoja: pomppivat maassa ja istuvat oksilla. Vanhemmat kiikuttavat matoja poikasilleen minkä kerkiävät. Melkoinen temppu löytää mato jo melko kuivasta maasta.

Kävin vielä illalla kuvaamassa omalla pihalla, kun oli niin kaunista.

1243885865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e