Torstai on runon ja kuvan päivä. Aamulla käyn katsomassa aiheet ja laitan ne muhimaan päähäni. Torstai on minun elämässäni niin kiireinen päivä, etten ennätä aiheisiin paneutua. Täytyy myöntää, että nyt tsekkasin valokuvistani yhden, joka olisi aiheena sopinut tuohon hylättyyn: Rannalla oli kaksi hylättyä venettä ja otin niistä valokuvan ennen veneiden nostoa 14.10. mutta ei se kuva ollut kertova, joten en sitä laita.

Viime päivinä on ärsyttänyt, kun Elisa ei ole saanut sähköpostitoimintoja kuntoon. Heillä oli joku tuotantoympäristöpäivitys ja posti piti olla toiminnassa jo maanantaina. Mutta kun ei niin ei. Muitakin tietokonehuolia on:
Tyttären kannettavaan on tullut Nettiyhteys, mutta kun en saa sitä toimimaan. Nyt ongelma on paikallistunut koneen ja modeemin väliseksi harmiksi. Modeemin asetukset eivät ehkä ole oikein. Ne pitäisi päästä tarkastamaan, mutta kun koneeseen on asennettu palomuuri, niin se ehkä estää yhteyden oton modeemin asetuksiin. Nyt pitäisi laittaa palomuuri pois ja yrittää uudelleen. Sekin on riskijuttu. Ties mitä pamahtaa bittiavaruudesta uuteen koneeseen, jos pudotan palomuurin pois.
Laitoin tänä aamuna kellonkin aikaisemmin soimaan, että ennätän ennen työhön menoa käydä sitä vielä kokeilemassa.