Poika on aktivoitunut uudestaan autokoulua käymään. Ihan yess. On aika pitkä aika kuitenkin siitä, kun hän on viimeksi auton ratissa ollut. Kesällä harjoiteltiin autolla ajoa saaren pikkuteitä. Nyt pitäisi häntä lähteä ajeluttamaan täällä kaupungissa pikkuteitä.... autolla, joka ei mennyt katsastuksesta läpi. Ja talvikelissä. Sitä paitsi täällä voi olla poliisejakin.

Poika virkistyi niin paljon, että kävi eilen parturissa ja tänään hän menee otattamaan valokuvan ajokorttia varten. Olisihan se mukava, että hän alkaisi kiinnostua muustakin kuin nettipelaamisesta, jota hän on harrastanut viimeiset kolme vuotta. Ja josta mies jatkuvasti minulle motkottaa, ihan turhaan. Olen sitä mieltä, että poika on järkimies ja lopettaa pelaamisen, kun tulee muita mielenkiinnon kohteita, esim. vaikka tytöt. Onhan hän monelta pahalta säästynyt, kun on ollut omassa huoneessaan.

Isomman pojan koulussa on huomenna avoimet ovet. Mielelläni menisin, mutta sinne on matkaa ja kun auto on tuossa kunnossa, niin en tiedä, tuleeko lähdettyä. Bussilla menee ainakin tunti suuntaansa.

Huomisiltana kun on tanssikeikkakin ja siihen pitää valmistautua, esim. laittamalla paplarit päähän.... vaikka se onkin oman työyhteisön pikkujoulu, niin kuitenkin. En ole moneen vuoteen omissa p-jouluissa esiintynyt.