Laitoin vedet ja kahvit keittimeen ja menin poikaa herättelemään. Olin unohtanut laittaa pannun keittimeen ja kun tippalukko on rikki, niin tietäähän sen mikä sotku siitä tulee. Puolet seitsemän kupin kahvista oli pitkin pöytiä.....

Muuten aamu on ollut harvinaisen rauhallinen. Poikakin heräsi helpommin, kun kaverit tulivat autolla hakemaan. Menivät Metalliliittoon ja taidenäyttelyyn.

Jätin kuntosalin tänä aamuna väliin, kun täytyy saada esiintymisvaatteet viilattua kuntoon. Kun mies on mennyt kuntosalivuorolleen, menen esitystanssini vielä läpi tässä kotona. Soittaahan ei voi ahlan sahlan musaa, kun se on kotona..... no en minäkään hänen hengellisiään halua kuunnella. Illalla menen tekemään yhden sijaisuuden ja samaan aikaan näyttämöllä on kenraaliharjoitus, josta kyllä myöhästyn pahasti sijaisuuden takia.

Tyttäreltä tuli tekstiviesti. Voiko nuhaisen lapsen pistää parvekkeelle nukkumaan. Se on kuulemma jo lapsi, ei enää vauva. Mun mielestä 7,5 kuukauden ikäinen on vauva. Heillä on tilanne nyt hallinnassa ja miehellä paikka Myllyhoitoon.