Joka syksy sama homma. Ryhmät täyttyvät. Jotkut ryhmät alarajaa hipoen. Ryhmässä on oltava vähintään kymmenen maksavaa, että sitä voi jatkaa.

Joka syksy uskon, että ne kymmenen, kaksitoista tai viisitoista ovat tosi harrastajia. Lipsun maksujen ruinaamisessa, kun uskon ja luotan, että kyllä ne maksavat. Sitten kun eivät enää ilkeä tulla tunnille maksamattomina, jäävätkin pois. Kyselen perään: no ei nyt sovikaan, on tullut muuta menoa. Kaikki muut siinä ryhmässä joutuvat ryhmän lakkautusuhan alle, kun yksi kaksi tai viisi jättää maksamatta. Taas mulla on pari sellaista ryhmää. Kun sanon, että toiseen kertaan mennessä on maksettava, niin miksi hitossa he eivät sitä tee. Toisessa opistossa on maksettava kolmanteen kertaan mennessä. Maksuaikaakin on mahdollista saada, jos siitä neuvottelee opiston kanssa.

Tällaistakin tapahtuu: toisella kokoontumiskerralla tulee joku uusi tunnille. Annan maksulapun ja sanon, että ensi kertaan mennessä on maksettava (se on jo oikeasti kolmas kerta). Tulee seuraavalle tunnille, ei ole maksanut ja sanoo, että tunnillahan saa käydä kaksi kertaa maksamatta. Voi plääh näitä pöllöjä....

Joka syksy sama riesa. Alan olla aika kypsynyt tähän juttuun.