En tee uuden vuoden lupauksia, mutta paljon uusia asioita on edessäni tänä vuonna. Näin ekana vuoden päivänä voin vähän miettiä näitä uusia juttuja ja jos bloggailu jaksaa jatkua vuoden loppuun, voin katsella täältä, mitä tulikaan listattua.

1.  Iso Poika ajoi joulupäivänä parkkipaikalla toisen auton kylkeen "kesäautolla". Auto on minun ja vastuu on puoliksi minun, koska annoin auton hänen käyttöönsä, joten maksan sen toisen auton korjauksen. Katsotaanpa vuoden lopussa, paljonko korjausrahaa olen Isolta Pojalta saanut.
2. 
Poika, joka vielä asuu kotona, käy autokoulua, josta hänen pian pitäisi valmistua. Hän haluaa "kesäauton" käyttöönsä. Katsotaanpa vuoden lopussa, paljonko autosta (ja pojasta) on jäljellä ja minkälaiset ovat olleet kustannukset tämän uuden kuskin myötä. Ei pidä maalata piruja seinälle, mutta pelko on kova, kun usein juuri nämä tuoreet kuljettajat ovat kolari-osapuolina.
3.  Tytär on nyt uudessa asunnossaan Vauvelin kanssa. Toivon, että tyttären elämä lutviutuu mukaviin uomiin. Hän asuu nyt tässä lähellä ja vanhempien sekä taloudellinen että muu tuki tulevat tämän vuoden aikana olemaan hänelle hyvin tarpeellisia. Toivon kuitenkin, että hänen toimeentulonsa vakiintuu ja että hän saa nyt kaipaamansa rauhallisen ja tavallisen elämän.  
4.  Mies tietysti sairastaa edelleen ja me poljemme samaa parisuhdesuota päivästä toiseen, siihen tuskin on odotettavissa muutosta. Odotan kuitenkin yhteisiä veneretkiä kauniissa kesässä, joka toivottavasti on tulossa.

5. Tanssirintamalla on sekä uusia haasteita että tasaantumista. Viime vuosi oli aika rankka monin puolin ja olen oikein iloinen, että se on takanapäin. Toivon myös oikeasti jättäväni sen kaiken taakse ja etten raahaisi vanhoja painolasteja enää mukanani tälle uudelle alkavalle vuodelle. 
   Oman ryhmän kanssa harjoitteleminen tuo opetusten lisäksi iloa viikkoihini. Odotan myös kovasti matkaamme itäiseen naapurimaahan sekä elokuista tribal-kurssia.
    Eka kerran olen menossa ystäväni houkuttelemana Savonlinnan Oopperajuhlille. Ohjelmassamme on Carmen. Lippu on jo ostettu. Tämä matka ja sen jatkot ystävän mökillä ovat eräs tulevan vuoden kohokohtia.
   Odottelen myös, josko lapsuuden ystävät kokoontuisivat tänä kesänä..... ehkä tapaamme uudelleen, kun viime kesänä meillä oli liian vähän aikaa ja siemen on kuitenkin laitettu itämään.
  Digitaalisen kameran käyttö ja kuvankäsittelyn opettelu ovat tavoitteitani.
  Kirjoittaminen (ja lukeminen). Pääsisinkö jälleen kirjoittamisen alkuun? Päiväkirjan pitäminen on ensimmäinen askel tällä tiellä, jota toivottavasti tänä vuonna pääsen kompuroimaan.