Edelleenkin tämän uuden dvd/video laitteen asennukset riivaavat. Olen saanut nauhoitettua videonauhalta dvd:lle jotain... Eilen sain nauhoitettua ykköseltä "Romanien tie" -ohjelman, kun katsoin samalla digiboksin kautta toisia kanavia. Tänään piti sitten nauhoittaa tuota "Sininen laulu" -ohjelmaa. No eihän siihen dvd-laitteeseen löytynyt Teemaa.

Digiboksin ulostulo olikin analoginen ja siksi sain eilen sen ykkösen ohjelman nauhoitettua. Mutta eihän Teema tule analogisena.

Alkoi niin ärsyttää, etten voinut muuta kuin yrittää lukea ohjekirjaa ja hakea välillä miestä apuun. Hän kun varsinaisesti tuon ohjelman olisi halunnut nauhalle. Pian hän häipyi asennuspuuhista, kun hän halusi katsoa ohjelmaa. Minä yritin räpeltää täällä näitä scartteja ja rf-kaapelia. Digiboksista kyllä tuli kuva perille, mutta kun laittoi nauhurin päälle, kuva hävisi, ääni jäi. Mies vaihteli scarttien paikkoja ja saatiinkin kuvat ja äänet kohdilleen. Minä pistin dvd-levyn nauhoittavaan asemaan. Toista tuntia meni ihan hyvin, sitten kuva alkoi tulla epävakaaksi ja hävisi lopulta kokonaan. Painelin johtoja paikoilleen, vähän aikaa se auttoi, sitten kuva meni punaiseksi, mustaksi ja hävisi kokonaan...

Dvd-laite oli ollut koko tämän ajan akvaarion päällä. Sen pohja oli ihan kuuma. Ja akvaarion valosysteemitkin saattoivat häiritä lähetystä. Laite on nyt jäähtymässä omalla paikallaan kirjahyllyssä.

On niin raivostuttavaa, kun ei ymmärrä lukemaansa, vaikka lukee sata kertaa sitä ääliömäisen pientä pränttiä. Vasta eilen huomasin ohjekirjasta senkin, että laite 350 on eri kuin laite 355 - molemmille on ohjeet samassa kirjassa samassa kohdassa. Pitää vaan huomata katsoa, kumpaa laitetta ohje koskee.

GRRRRR