Yhtenä iltana, kun Explorer ei toiminut, latasin Firefoxin. Tämä on erittäin joustava ja nopea. Taidanpa siirtyä tähän kokonaan, ainakin näissä blogiasioissa. Eniten käytän tällä hetkellä Operaa, mutta sillähän ei blogimaailma toimi.

Kurkku on kipeä ja ääni käheä. Huomenna on neljä ryhmää. Ensin on klo 10 alkaen kolme ryhmää peräkkäin, sitten pieni tauko ja illalla vielä yksi ryhmä. Ihan puhumatta niitä ei pysty vetämään, vaikka tanssista onkin kysymys. Toivottavasti ääneni kestää. Ja mikä vielä tärkeämpää: toivottavasti tauti ei tästä pahene. En millään halua olla sairaslomalla. Kymmenen vuoden aikana olen eka kerran viime keväänä ollut muutaman päivän sairaslomalla flunssan ja kuumeen takia.

Säät ovat kuin kesällä, lämmintä on tänään ollut 22 astetta. Eilen taisi olla samat lukemat. Sen verran tuo pikkuinen taudin poikanen verottaa toimintakykyä, etten ole halunnut lähteä mihinkään, en edes veneelle. Olenkin tehnyt tuntien valmisteluja, eilen usean tunnin ajan ja tänään vähän vähemmän.

Minulta jäi katsomatta uusi tanssiohjelma Sinkkusamba, kun olin asentamassa tyttärelle monitoimilaitetta (kirjoitin, skanneri, kopiolaite) Sen verran telkkari oli siinä auki, että huomasin opettajan olevan ikäihminen, jo 50 vuotta tanssinut. Kai se on niin, että vanhemman opettajan opetus on uskottavampaa kuin aivan nuorten kuten sanoi opiston opetussunnittelija kerran, kun iästä hänen kanssaan keskustelin. Huomasin itse ainakin suhtautuvani hyvin positiivisesti tähän vanhahkoon tanssinopettajaan.

Rytmisen kilpavoimistelun henkilökohtaisen neliottelun sensijaan katsoin. Oli niin notkeita ja kauniita tyttösiä ja heillä oli uskomattomat taidot. Vähän yllätysvoittaja kilpailulle saatiin kuitenkin, kun Alina ei pystynyt enää uusimaan Euroopan mestaruutta. Voittaja Vera oli tyylikäs klassinen voimistelija. Molemmat ensi sijat menivät venäläisille taitureille. Hieno katsomiskokemus kerta kaikkiaan.  Huomenna tulee vielä joukkuefinaali. Se on katsottava. Toivottavasti en nukahda liian aikaisin.