Kuukausi sitten kirjoitin persoonallisista tukipohjallisista, jotka jouduin hankkimaan jalkaterissäni ja varpaissani olevien kulumien vuoksi.

http://tanssmumm.vuodatus.net/blog/492314 (Jostain syytä linkityksen lisääminen ei toimi!)

Olen nyt noin kuukauden pohjallisia käyttänyt. Ensimmäisen viikon aikana säryt helpottivat. Nilkat tuntuivat kummallisilta, koska pohjalliset muuttivat nilkkojen asentoa suoremmaksi. Nilkkojen outoon oloon totuin ajan myötä. Vaihdoin pohjalliset aina niihin jalkineisiin, joita kulloinkin käytin, esim. tanssitunneilla tungin ne tossuihin, jossa ne tuntuivatkin varsin mukavilta.

Vasemman pohjallisen kanssa tuli ongelmia, kun alkoi nilkkasukkakausi. Nilkasukka kiertyy inhottavasti, kun taas oikea pysyy paikallaan. Kaaritukikin on alkanut olla pistävän tuntuinen, se tuntui jo aluksi hyvin korkealta.

Pohjallisilla on kuukauden "valitusoikeus". Menen tällä viikolla tarkistuttamaan niitä vielä.

Helpotus, jonka jaloissani koin, aiheutui varmasti osittain siitäkin, että oma osallistumiseni tuntien tanssiosuuteen vähentyi kevään kuluessa.

Eilen oli täydet opetustunnit ja lisäksi omat tanssiharjoitukset ja tänä aamuna oikea, kuluneempi jalka on niin kipeä, jotta... voihan nenä!