Sain Teurastamo5 :n kirjastosta. Onneksi se ei ole paksu. On hyvät mahdollisuudet ennättää lukea ja analysoida se 11.6. mennessä. Enneagrammi-kirja tahtoo vain vetää puoleensa. Mutta kerrankos sitä useampaa kirjaa kerrallaan luetaan...

Pietarin kuvakansio on tehty ja julkaistu. Lounaalla käytiin säveltäjä/sanoittajan luona ja keskusteltiin henkeviä neljä tuntia, kuunneltiin uusia sävellyksiä ja saatiin cd:eitä kotiin kuunneltavaksi. Oikein virkistävää oli. Syötiin maittavaa lohiseljankaa kivennäisveden kera. Rouvan kanssa joimme olohuoneessa viemäni pullollisen Romeo ja Julia -viiniä, kun absolutisti miehemme keskustelivat omiaan toisessa huoneessa. Myöhemmin iltapäivällä joimme yhdessä kahvit mansikka-herukka kakun kera. Varsin nautinnollinen päivä siis varsinkin kun viileä ja hieman kostea ilma eivät haitanneet tämän päivän toimintoja.

Pian saa katsoa Lordi-juhlaa tv:stä. Ehkäpä joku bloggailija on paikalla ja kertoo myöhemmin todellisia tunnelmia. Kauhean paljon porukkaa siellä näkyy olevan. Enpä oikeastaan haluaisi olla mukana, kotoa lämpimästä on ihan mukava katsella hulinaa.

Mieluisaa perjantai-iltaa teille!