Helteet tulivat. Asuntoomme paistaa aurinko sen noususta alkaen. Aamut ovat siis tosi ihania, toisaalta.  Toisaalta näissä luxeissa harmaalle pantterille on liikaa sekä valoa että lämpöä. Peitän kaikki ikkunat, kun aurinko on noussut ja suljen parvekkeen oven. Pidän kuumuuden näin loitolla. Puolen päivän jälkeen aurinko meneekin jo toiselle puolen taloa ja vähitellen saatan avata parvekkeen oven ja ottaa verhot pois. Ilta-aurinko kuumentaa sitten pojan huoneen.

Kesä on ihanaa, mutta kerrostaloasunnossa se on myös tukalaa. Viime aikojen parhaita hankintoja ovat olleet tuulettimet. Pojan huoneessa on yksi ja täällä toisella puolella on ollut yksi. Kunnes se äkillisesti hajosi viime talvena. Hajoamiseen johtavat tapahtumat ajoittuvat erääseen aamuun, kun äiti asetti kypärän nukkuvan pojan päähän, josta poika hermostui ja kypärä ilmojen halki liideltyään osui tuulettimeen, joka kaatui ja siivekkeet napsahtivat poikki. Ei siitä enää kalua tule.

79041.jpg
Tämä on hajonnut tuuletin. Yritin siipiä liimailla väärällä liimalla, mutta ei se oikealla eli pikaliimallakaan onnistunut. Varaosia (uusia siivekkeitä) en löytänyt kaupoista.

Eilen ostin uuden tuulettimen eikä se maksanut kahtakymppiä!! Pantteri kehrää tyytyväisenä. hrrrrrrr...

79043.jpg