Eipä se niinkään helposti käynyt normaaliin päiväjärjestykseen siirtyminen... Tyttären beibi oli sairas ja minä hoitamassa.  Beibi oli aivan touhukas koko päivän, ei kuumetta enää ja hän meneekin huomenna päiväkotiin, jos ei illalla nouse kuume. Tytär oli eilen illalla käynyt pojan kanssa päivystysasemalla kuumekouristuksen takia, mutta nyt siis tilanne näyttää taas rauhoittuneen.

Minulla oli mukana tällä hetkellä luettavana oleva kirja: Dan Brown: Meteoriitti. En pystynyt yhtään lukemaan, koska eihän poika edes päiväunille käynyt.

Meteoriitti on saman kirjoittajan kuin DaVinci koodi. Minusta tämä on kyllä ihan jännittävä kirja, olen vähän yli puolivälin sitä lukenut. Avoimia kysymyksiä tietysti on, mutta niinhän hyvässä trillerissä täytyy ollakin. Otin tämän venekirjaksi viikko sitten. Makoilin veneen kannella ja pääsin hyvään vauhtiin, mutta täällä kotioloissa kirjan luku on hankalampaa. Minusta kirjassa on mielenkiintoista se, että se tuntuu todenmukaiselta ja nykyaikaan sijoittuvalta. Presidentinvaalikampanja, ehdokkaat, taistelukeinot, kaikki on erittäin mielenkiintoista.

Tyypilliseen tapaan minulla on kaksi kirjaa samaan aikaan luettavana. Laila Hirsisaaren Kruununpuistosta on vajaa 100 sivua lukematta. Kun en viitsinyt paksua Kruununpuistoa veneelle ottaa, aloitin Meteoriitin.

Laila ent. Hietamiehen kirjoja en ole aikaisemmin lukenut ollenkaan. En välttämättä pidä kovinkaan paljon hänen viihdekirjallisuus tyylistään, mutta kirja on mielenkiintoinen, koska tapahtumapaikat ovat minulle niin perin juurin tuttuja. Kun menin kesällä Imatralle, niin kirjan tapahtumat nivoutuivat jännästi tähän päivään. Ajattelin koko ajan siellä kulkiessani kirjaa ja niitä historiallisia tapahtumia, joita kirjassa kuvataan - ovatpa ne sitten totta tai ei, niin ne ovat hyvin todentuntuisia. Jos Hirsisaari kirjoittaa edelleen Imatrasta, tulen varmaan lukemaan lisääkin hänen tekstejään.