Uusi puhelin on edelleen laatikossa. Milloinkahan olisi niin paljon aikaa, että sen ennättäisin ottaa käyttöön. En nimittäin millään voisi osata sitä käyttää ilman monen tunnin perehtymistä ohjekirjaan.... :(

Voi kuinka hirveän paljon minua harmitti, kun menin valokuvasuurennosta hakemaan. Ensinnäkin, olin kropannut sen väärään kokoon: muistin jostain syystä heidän kuvakokonsa väärin. Sähköpostissa mainitsin 30x25 tilatessani ja kuva oli tehty 25x20 minulta kysymättä. Siis rajaukset olivat pielessä. Kuvakoolla ei ole merkitystä kuvanäyttelyn kannalta, sinne käy minkä kokoinen vaan.
Värit olivat ihan kummalliset - eivät ollenkaan niin kauniit kuin tässä kuvaruudulla, vaan vihertävän likaiset. Mua harmitti aivan hirveän paljon. Kävin kuitenkin tilaamassa sen taustapahvin 25x20 kokoon leikattuna, koska muutakaan en enää voinut.
Tänä aamuna tulostin kotona omalla Phototulostimellani kuvan 25x20 kokoon kropattuna. Tämä näyttää paremmalta, otan tämänkin mukaan, kun menen pahvia maanantaina hakemaan. Se valokuvaamon kuva on siellä kehysliikkeessä.