En päässyt Vuodatukseen iltapäivällä enkä nytkään meinannut päästä millään. Juuri ajattelin, että pitääkö sitä nyt niin riippuvainen olla, että klikkailee osoitetta jatkuvasti ja että mitäpä jos sulkisin koko koneen, niin sitten yhteydet aukesivatkin.

Viime päivinä on ollut pientä vipinää. Perjantaina oli taas näytös. Iltapäivästä saakka olin siellä, kun mun ryhmistä oli monta esiintyjää. Näytös sujui mainiosti, vaikka yleisö ei lämmennyt välitaputuksiin kovinkaan monessa esityksessä. Loppuaplodit olivat kyllä ihan hyviä. Esiintyjissä oli havaittavissa jännittyneisyyttä aika runsaasti, ehkä myös myöhäisen ajankohdan tuomaa väsymystä.... Loppuilta menikin sitten jälkipuinneissa oluen ääressä opiskelijoiden kanssa.

Lähdettiin sieltä jonkun tutun kyydillä valomerkin jälkeen. Auto hajosi ekassa korttelissa. Istuttiin kylmässä Pösössä kolme komiaa naista ja odotettiin, kun kuski soitteli kännykällä toista kuskia, joka sitten tulikin. Pääsimme kaikki turvallisesti kotiin - paitsi yksi meistä joka oli kuulemma lähtenyt vielä poikien kanssa jatkoille...

Lauantaina oli yhdistyksen kokous ja pitkät harjoitukset ja illalla olin vielä tyttären luona. Tänään on ollut täysi työpäivä. Huomenna on tanssinäytelmän harkat ja omat tunnit illalla.

Huomisesta tuleekin mielenkiintoinen, kun tytär menee jo aamulla oppilaitoksen psykologisiin testeihin ja minun pitää ottaa Vauveli hoitooni. Aion lähteä Vauvelin kanssa tanssinäytelmän harjoituksiin. Vaunut bussiin, bussilla kaupunkiin ja siitä harjoituspaikalle. Harkat ovat hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. ..  Näytelmäkaverit auttavat roudaamisessa. Huomenna on pakko mennä, kun otetaan näytelmän mainoskuvat.

Lupasin maksaa tyttären testimaksun. Kuitti pitäisi olla huomenna tyttärellä mukana. Ja mun kirjoittimesta loppui värikasetti. Kun keltainen loppuu, niin mustaa tekstiä ei saa kirjoittimesta ulos - voi miten tyhmää... liian hieno laite. Kirjoitin kauheat sepustukset kuittiin käsin, saa nähdä kelpaako vai tyssääkö tyttären testit tähän kuittiin. Tiedän, että tytär on kyllä turkasen harmissaan, kun joutuu menemään tällaisen paperin kanssa sinne. Mutta maksettu on joka tapauksessa.

Elämäni pettymyksistä kirjoitan joskus myöhemmin, olen kyllä asiaa kovasti ajatellut.

Antoisaa alkuviikkoa!