Tyhjennys- ja siivousprojekti jatkui tänään. Sain vihdoinkin vietyä loput siitä isosta kasasta vanhoja kuvalehtiä roskiin. Kodin Kuvalehti, Kotiliesi, Avotakka, Makasiini yms.. Niitä oli vuodesta 1995 alkaen. Kauniisti niputettuina. Mutta mitä niillä tekee? Minulla ei ole tilaa niitä säilöä. Nyt ne menivät roskiin, yksi iso jätesäkillinen jotain meni myös - en enää edes muista mitä siinä oli.

Nyt murheinani on konttorikoneita. Hohhoijaa. Kirjoituskoneita 3 kpl, yksi vanha pyöritettävä laskin. Kaikkein vanhimman, kauniin mustan kirjoituskoneen säästän ja sen laskukoneen. Annan sen lapsille pyöritettäväksi. Mutta ne kaksi muuta pitäisi viedä johonkin keräykseen, toinen on sähkökirjoituskone. Saakohan niihin enää värinauhojakaan.

Kameroita on myös, niitä en vielä raaski hävittää. Vaikka eivät ne kaikki käytössä olekaan. Pitkiä putkia myös pari kpl, muistelen että ainakin toinen niistä on rikki...

Kameralehtiä en myöskään raaski heittää, vaikka ne ovatkin 90-luvulta samoin Parnasso-lehdet 70- ja 80-luvulta jäivät edelleen hyllyyn.

Tanssiasuni kävin läpi, kaksi kaikkein vanhinta ja typerintä asua menivät suoraan roskiin, ei edes kierrätykseen sellaiset kelpaa. Tanssiasut ovat kuin näytelmää, erilaisia rooliasuja on moneen tarpeeseen... sitten kun en enää tanssi, laitan ne myyntiin.