Edelleen Vuodatus toimii Macissani ärsyttävän hitaasti ja varsinkin kommentointi tuottaa ongelmia. En nyt jaksa enempää perehtyä siihen tai hakea apua/korjausta...

On ollut niin hektisen kiireinen koko syksy ja alkutalvi, että juuri ja juuri olen ennättänyt ottaa osaa kuvahaasteisiin.

Aloitin aikanaan blogin pitämisen kirjoittajana. Tarkoitukseni oli pitää yllä kirjoitustaitojani. Vähitellen blogini on kuitenkin muuttunut valokuvablogiksi ja kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle.

Muutenkin kirjoittaminen ja myös lukeminen ovat jääneet kovin pieniksi ilmiöiksi elämässäni. Toivon asiaan parannusta ensi syksynä... tarkoitukseni on jäädä eläkkeelle ensi kevään opetuskauden jälkeen. Kesä menee tietenkin mökkeillessä ja syksyllä voin aloittaa uuden opetusvapaan elämän. Kolmannen elämänvaiheen vai monesko se lienee.

Tässä syksyn tiimellyksessä blogini on täyttänyt neljä vuotta! Koska yksivuotiskakkua on vielä jäljellä ja olen kovin säästäväinen ihminnen, niin tarjoan vanhaa kakkua kaikille. Olkaapa hyvät! Kakku on vielä ihan hyvää! Maistoin sitä.