Hiphei huraa! Golfilla on taas ajolupa vuodeksi. Korjausten jälkeen se sai tänään hyväksytyn leiman. Jotain sentään on kunnossa. En vielä laittanut autoa seisontaan. Täytyy vähän harkita. Töihin menen vasta Loppiaisen jälkeen ja tarvitsen autoa oikeastaan vain työajossa, joten eikö olisikin järkevää pistää se seisontaan. Nyt saa vakuutusmaksun lisäksi hyvitystä autoverostakin tai ainakin joulukuun alusta saakka saa. Seisonta-aika täytyy käydä ilmoittamassa Katsastuskonttorilla. Kotona mies kysyi heti, mitä se ilmoittaminen maksaa. No enhän minä sitä huomannut kysyä. Tuntuu kyllä aika erikoiselta, jos ilmoittamisesta menee maksu, mutta tiedä häntä.

Elisalla on sellainen tarjous, että samalla laajakaistamaksulla saa nopeamman yhteyden vuoden ajaksi. Korotin omaa ADSL:ää 2 M:sta 8 M:aan. En usko, että se minun käytössäni paljon vaikuttaa, mutta poika pelailee Netissä. Tosin nyt hän on intissä ja kotona vain viikonloppuisin. Paitsi tänä viikonloppuna hän on Rovajärven leirillä ja sitten menee vielä Niinisaloon.

Muutin ElisaReilu matkapuhelinliittymän ElisaOivaan, matkapuhelimen puheluhinnat ovat Oivassa halvempia. Voi-voi olisi tuokin pitänyt hoksata tehdä jo aikaisemmin.

Nyt alkaa ikäihmisten tanssiohjelma FST 5:lta.
EDIT 20.46 Olihan siellä nuoriakin tanssijoita Tamaran tanssi-insituutissa.