Laskurini on hävinnyt! Nyyyhhh... olen emailannut kysymyksen, miksi??? Sitä kun oli hauska katsella. Laskuri.net laskuria en ikinä saanut toimimaan. Laskuri.tiedot.net toimi, mutta nyt se on siis heidän toimestaan poistettu ... ihmeelliset ovat laskurin tiet. Toimivatkohan nuo Vuodatuksen tilastot?

Priorisoinneissa olen siinä vaiheessa, että lähdin mukaan tanssinäytelmään. Eilen oli ekat harkat ja koska oloni siellä oli kerta kaikkisen mainio ja rentoutunut, päätin jäädä ryhmään. Sain heti roolinkin:vaimo. Nyt on siis kaksi kertaa viikossa neljä tuntia kerrallaan harjoituksia toukokuuhun saakka, jolloin on ensi-ilta.

- Opetukset loppuvat jo ennen huhtikuun puoliväliä. Ennen opetusten loppumista ryhmilläni on näytöksiä, joiden järjestelyssä minulla menee kohtuullisen paljon aikaa ja energiaa. Ensi syksy on suunniteltava ennen opetusten loppumista.
-
Kirjoittamista on kuitenkin jatkettava. Bloggaaminen on siis priorisoinnin etunenässä. Kommentointini ehkä eivät ole yhtä runsaita kuin ennen, mutta joskus löydän varmaan siihenkin aikaa.
- Oman ryhmän harjoitukset ja esiintymiset sekä tulossa oleva matka saavat lisäaikaa opetusten päätyttyä. Tämä ryhmä on tärkeämpi kuin yhdistyksen ryhmä.
- Olen yhdistyksen esiintyjäryhmässä ja harjoituksia on viikonloppuisin ja esiintymisiä kesäaikaan.

Missä välissä hoidan huushollia, lapsia, vauvelia, valokuvaan, luen. Ähhh. Laiska töitään luettelee. Jotenkin vain täytyy jäsentää asioita. Ja tietysti on itselleen tehtävä selväksi se, mikä on tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää.

Useille ihmisille perhe ja koti ovat kaikkein tärkeimmät. Olihan minullakin sellainen aika silloin, kun lapset olivat vielä pieniä. Koti-kauppa-hiekkalaatikko olivat päivän peruspilarit. Ihan kokonaan sellaiseen en enää kaipaa, en edes, koti-keittiö-mökki-vene-mies-lapset-vauveli.... miksi en voisi olla tavallisempi ja kiinnittyä näihin... haluan tietysti päteä, saada toimeentulon ja ELÄÄ aktiivisesti.

Näen painajaisia: Tyttäreni lähtee Pietarissa tuntemattoman huumeveikon matkaan -äitini (joka on kuollut jo -99)  katoaa metsään. yms... Aamuisin en tiedä, missä herään ja mikä päivä on...