Yritin laittaa täällä kotona sekoittamiani paikkoja kuntoon pariksi viikoksi. Mies jää tänne - yksin. Hänellä on vielä joitain kokouksia ensi viikolla ja jotain muutakin touhua, eikä hän ole muutenkaan kovin innostunut mökkeilystä. Se on perikunnan mökki, meitä on kolme sisarusta sitä pitämässä.

Lähden tyttären poikien ja kissan kanssa saareen. Sieltä ei ihan pienen asian takia tulla takaisin kaupunkiin, matkaa kun on noin 400 km. On luvattu vähän parempaa ilmaa muutamaksi päiväksi, niin alku siellä ei ole niin ankeaa. Poika vie meidät ja tavarat mökille. Tiistaina poika tuo vielä siskoni sinne. Sisko tulee Sveitsistä. Siihen saakka me ollaankin keskenään ilman autoa (pojat, kissa ja minä). Tuntuu vähän hömelöltä, vaikka aikanaan ei sinne ollut edes autotietä eikä ollut puhelimiakaan ja silti lasten kanssa oltiin siellä pitkiä aikoja. Vesitie oli ainoa tie, matkaa mantereelle 4 km. Nykyään sinne pääsee lossilla ja siis autolla tontille saakka.

Meillä ei ole mökillä sähköä, eikä sisäkeittiötä. Ulkokeittiöstä olen laittanut tänne kuvan aiemmin. Pitääkin linkittää se. Tästä linkistä keittiöön.

Toivon, että ette hylkää blogiani, vaikka taukoa tässä nyt tulee ainakin parisen viikkoa.

Hyvää juhannuksen odotusta!

P eli Pantteri