Kello on järkyttävän paljon. Melkein kaksi. Hikoilen hulluna, vaikka uusi tuuletin puskee koko ajan ilmaa. Avasin Pietarista ostamani vodkapullon ja olen kaksi drinkkiä juonut, sekö se niin hikoiluttaa....

Vene on katsastettu, joten on oikein mukava lähteä huomenna (eikun tänään) veneilemään, eihän tätä hellettä kestä kaupungissa Erkkikään. Jos saan tuon eläkeläisukon innostumaan, niin voimme veneillä vaikka minne saakka - paikkakuntien nimiähän täällä blogissa ei voi mainita - vai voiko? No voimme mennä vaikka Virroille saakka...

Tässä muutamana männä vuonna emme ole yöksi veneelle voineet mennä. Lapset ovat olleet niin hullussa iässä, ettei heitä ole voinut yksin jättää. Tänä vuonna pitkään aikaan voisimme lähteä pitemmälle reissulle.

Tyttären suunnitelmia täytyy vähän kuulostella, hän kun on kahden lapsensa kanssa. Poika on lähdössä Poriin, hän on täysi-ikäinen ja vapaa menemään varsinkin kun ei enää tee tyhmyyksiä, kun liikkuu autolla.

Voi kuinka kaipaan veneellä oloa..... Veneessä yövytään ja laitetaan ruokaa kaasuliedellä. Se on kuin asuntovaunulla reissaamista siinä mielessä, että liikumme tukikohdasta toiseen. Me vesiä pitkin, kun asuntovaunuilijat menevät teitä. .

Eiköhän toi ukko suostuisi......