Flunssa meni. Eräänä aamuna heräsin siihen, ettei flunssasta ollut mitään jäljellä, vaikka edellisen päivän kyynelehdin ja valuin ja joka paikkaan koski. Olen vakuuttunut, että oma vastustuskykyni alkoi toimia. Aikaisemminkin on käynyt näin onnellisesti. Liikunta on varmaan se positiivinen eliksiiri, joka torjuu mun taudit.

Sensijaan tietokone sairastui. Aamulla oli hälytyslappu: virustunnisteet ovat kahdeksan päivää vanhoja. Tarkistin F-Securen automaattiset päivitykset ja toden totta kaikkien osioiden päivitys oli pysähtynyt maaliskuun loppuun. ENKÄ OLLUT HUOMANNUT MITÄÄN.  Ellei oteta huomioon sitä, että tässä jokin aika sitten keskusyksikkö alkoi äkkiarvaamatta huutaa eikä mikään toiminut. Pääkatkaisijasta sain koneen pysäytettyä eikä uudelleen käynnistämisessä ollut mitään ongelmia.
Olen lähettänyt sähköpostia F-securelle ja soittanut sinne muutaman kerran ja saanut vihdoinkin päivitykset tehtyä. Laitoin koneen täystarkistuksen päälle ennenkuin lähdin tyttären babya hoitamaan. Äsken soitin kotiin. Läpyskässä kuulemma lukee, että viisi viirusta ja yhdeksän haittaohjelmaa on koneella. Tarkistus vilisee eteenpäin.

HOHHOIJAA. Jokohan nyt menisin ostamaan ulkoisen kovalevyn, että saisin edes valokuvat eri paikkaan.