Ensinnäkin: KIITOS kaikille valokuvatorstaipostauksen kommentoijille. Laitan myöhemmin oman kommenttini vielä erikseen. Nyt vain pikainen tilannetiedotus hiihtolomamatkastani.

Pojan muuttopäivänä eli perjantaina matkustin pitkästä aikaa junalla Hesaan. Olen viime aikoina usein käyttänyt bussia, koska se on halvempi.

Ensin käytiin Heilin kanssa Stockalla katselemassa kevätmuotia ja sitten Stockan kulmassa viinillä. Stockalla kävimme tapaamassa myös nuoruuden aikaista ystävää, joka on siellä töissä. Illalla Espoossa katsoimme kirjastosta lainattua "Laivauutisia" -leffaa, joka olisi lauantaina tullut telkastakin. Samainen kirja oli meillä lukutehtävänä ja ajattelimme vielä valmistautua lukupiiriin. Ei mikään yllätys tietysti, että leffa oli paljon huonompi kuin kirja. Katsomiskokemus oli melko karsea myös siksi, että kirjaston dvd oli niin huonokuntoinen. Filmi tökki paikka paikoin tosi rasittavasti. Dvd oli sormen jälkiä ja naarmuja täynnä. Kuinka ihmiset voivat pidellä lainattavia dvd:eitä niin huonosti.... sitä siinä ihmettelimme.

Lauantaisessa lukupiirissä käsittelimme Laivauutisia kolmisen tuntia ja omia tekstejämme toiset kolme tuntia. Tukevan aterian jälkeen olikin jo pienemmän piirin kokoontumisen aika. Menimme Heili, minä ja Tepa istumaan assan yläkerran ravintolaan. Pidimme pientä palaveria siellä, keskustelimme syvällisesti ja henkevästi pitkästä aikaa. Emme jättäneet baariin paljon rahaa, koska emme ennättäneet nauttia virvokkeita kiihkeän keskustelun lomassa. Siellä hurahti kolme tuntia huomaamatta.

Virkistävä hiihtolomaviikonloppu on takanapäin. Huomenna alkaa kevään viimeinen puserrus, noin 5-6 viikkoa opetusta, sitten alkaakin jo "kesäloma".... ts. työttömyys.