Mummoa viedään.... eipä ole vapaa-ajan ongelmia, kun ei ole vapaa-aikaa.
Perjantaina sentään korkkasin viinipullon, mutta sitäkään ei auttanut "juoda", kun oli lauantaina kova päivä: ensin autoilin jonnekin toiselle paikkakunnalle metsien läpi kauas pitämään neljän tunnin kurssia. Kymmenen kurssilaista oli siellä. Matkoihin meni yksi tunti suuntaansa... Kotona olin vasta kuuden maissa ja klo kahdeksan piti lähteä toiselle puolelle maakuntaa esiintymään. Se olikin hauska reissu.

Meidät (2 henk) oli tilattu viiskymppisille esiintymään. Pimeä yö, pimeä tie, pientä tihkusadetta. Puhelinluettelon kartta apuna. Moottoritie aivan vihoviimeinen, musta ja pimeä ja kaikilla muilla kova vauhti. Ei aavistustakaan, mistä liittymästä pitäisi nousta ylös. Noustiin jostain, haettiin lyhtypylväs, että nähtiin lukea karttaa. Ennenkuin joku huomauttaa, kerron, että meillä Ei ollut taskulamppua mukana tai siis auton etulokerossa oli taskulamppu, joka ei toiminut.

Lyhtypylvään valossa emme kerta kaikkiaan tajunneet kartasta, missä olemme. Ajelimme sinne ja tänne ja etsimme sopivaa väylää ja oikean numeroista tietä.. Tein U-käännöksiä aivan laittomasti. Lopulta löytyi se oikea tiekin. Ajateltiin, että oikeat taiteilijat ovat aina vähän myöhässä, hyvää kannattaa odottaa jne...

Kylätie oli pitkä ja mutkainen ja PIMEÄ. Lopultakin löysimme ihanan vanhan seurojen talon pimeästä metsästä.  Meidät oli neuvottu menemään keittiön ovesta sisään, olisimmehan ylläri päivän sankarille. Heti kulisseihin päästyämme huomasimme, että ohjelma oli mukavasti myöhässä, joten ME emme olleet myöhässä.

Saimme jopa oman pukeutumishuoneen, sen lattia tosin oli sementtipölyssä eikä siellä ollut yhtään mitään, ei tuolia, peilistä puhumattakaan. Kaksi narua oli viritetty seinästä seinään siihen ripustimme hienommat vaatteemme ja matkavaatteemme. Huone oli kuitenkin luksusta, usein joudumme vaihtamaan vaatteita keittiössä, vessassa tms. pienissä tiloissa..
Vedimme puolen tunnin showmme tyylikkäästi läpi. Tunnelma salissa oli äärimmäisen hyvä, koska vielä seuraavana päivänäkin tuli tosi mukavia fiilinkejä siitä keikasta.

Takaisin tultiin moottoritietä vältellen.