Olipa kiva katsoa Gipsy Caravanin esitysdvd:tä ja huomata, että olemme oikealla tiellä.  Emme sen ryhmän tyyliin kuitenkaan, vaan enemmän FCBD:n. Muokkaamme näistä kahdesta oman tyylimme. Meillä on hyvät mahdollisuudet saada tanssimme toimimaan, olemmehan harjoitelleet liikekieltä viime syksystä. Harjoitteluaikaa on vielä 2,5 kk ja sitten alamme esiintyä. Ensimmäinen koe-esiintyminen on tosin maaliskuun loppupuolella.

Kaikki viisi ryhmän jäsentä ovat sitoutuneita. Minä toimin ohjaajana. Liikekieli eroaa aikaisemmin harjoitelluista suuntauksista ja haluamme sen näyttävän todella erilaiselta kuin mitä tähän saakka olemme tehneet. Uuden liikekielen muistaminen on välillä vaikeaa. Koska tanssi perustuu improvisaatioon, niin kovin helposti tanssija alkaa käyttää vahvempaa eli vanhempaa liikekieltä. Tanssissa on myös sääntöjä, joilla toimitaan. Niiden opetteleminen on myös tosi tärkeää.

Ihanan luova prosessi tämä on! Ja voi kuinka mukavaa on tehdä aivan uutta.... Suunnitelmamme näyttävät paisuvan koko ajan. Nyt haluamme kehittää siirrettävän näyttämön ja ensi syksynä alamme orkesteriharjoitukset. Mikään ei ole mahdotonta, kun kovasti haluaa.